Com funcionem?

Al ser un petit comerç amb parada al mercado estem acostumats a la proximitat amb els nostres clients. Ens agrada preguntar como es troben, conèixer que els ha semblat els nostres productes, si hi ha hagut algun problema o no; ens agrada tenir una relació més familiar. Per aquesta raó, el pagament de les comandes es fa en persona i no per la webEn el moment que entreguem la comanda es quan es fa el pagament amb targeta, bizum o efectiu.

Per a poder realizar la teva comanda a través de la web tan sols hauràs d’iniciar sessió a la teva conta, si encara no la tens, podràs registrar-te omplint els camps amb les teves dades personals (al costat del carro de compra trobaràs l’accés).

Les comandes es demanaràn d’avui per demà, mai per a un mateix dia, es necessari que com a mínim, hi hagi 24 hores entre que rebem la comanda i entreguem els productesCal tenir en compte que som un equip petit i ens hem d’organitzar per atendre el mercat, recollir els productes del camp i repartir les comandes.

Hi ha l’opció de que la comanda s’entregui un dia en concret, sempre dins dels dies laborables.

Les comandes inferiors a 29€ tan sols s’entregaràn a la parada del Mercat del Carrilet (Reus)

Les comandes només s’ entregan dins de la zona de distribució. a Aquestes zones son: Alcover, Almoster, Cambrils, La Canonja, Castellvell, Hospitalet de l’Infant, Montbrio del Camp, Reus, Riudecols, Riudoms, Selva del Camp, Tarragona y Vila-Seca, Salou.

Per optimizar la distribució i tenir menys impacte medi ambiental, intentem que les comandes no surtin de les zones de distribució.

Carrito de compra